Kosten

Als je een boekhouder inhuren wilt dan is het natuurlijk goed om de kosten te weten. De kosten van een boekhouder zijn natuurlijk sterk afhankelijk van wat de boekhouder voor je moet gaan doen. Het is daarom verstandig om te kijken wat je van de boekhouder verwacht. Moet de boekhouder bijvoorbeeld naast het invoeren en bijhouden van je rekeningen ook de belastingaangiftes doen of moet de boekhouder ook nog de loonadministratie bijhouden? Dan gelden er natuurlijk andere tarieven voor de boekhouder dan wanneer dit niet het geval is. Het is goed om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is.

Een pakket afnemen voor heldere kosten

Je ziet steeds meer boekhouders hun klanten een pakket laten selecteren. Zo is er al een basispakket vanaf 500 euro per jaar. Hier zit het bijhouden van de administratie bij en ook het doen van de aangiften bij de Belastingdienst. Denk hierbij aan de omzetbelasting en ook de inkomensbelasting. Ook een externe controle is mogelijk om de boekhouder in de gaten te houden. De pakketten zijn natuurlijk uit te breiden met tal van andere diensten. De kosten kunnen dan oplopen tot 1000 euro en hoger.

Kies de juiste boekhouder

Naast een goede relatie en verstandhouding met een boekhouder is het ook belangrijk om een boekhouder te hebben welke niet te veel kosten in rekening brengt. Vraag daarom meerdere offertes aan van verschillende boekhouders om zo een beeld te krijgen van de kosten en wat je hiervoor terug mag verwachten.

Wat zijn de kosten?

Wat kost het inhuren van een boekhouder precies? Benader lokale specialisten en vergelijk het aanbod. Op deze manier kun je kiezen voor een bedrijf dat jou het beste kan helpen. Deze dienst is gratis en vrijblijvend.

Boekhouder

Op BoekhouderWijzer.nl vind je veel informatie en tips over boekhouders.Informatie
> Boekhouder
> Administratiekantoor
> Garantie
> Boekhouder inhuren
> Kosten
> Boekhouder voor zzp-ers
> Offertes

Meer weten?
Contacteer boekhouders in jouw regio. Ga naar offertes vergelijken.
© 2014 - 2020 | BoekhouderWijzer.nl. Alle rechten voorbehouden | Boekhouder | Aanmelden boekhouders